FreeForOne

Privacyverklaring

Free for One Nederland B.V., hierna: “Free for One”, respecteert en beschermt de privacy van alle bezoekers van de website: www.freeforone.nl (hierna: “website”). Free for One spant zich naar alle redelijkheid in om er voor te zorgen dat alle persoonlijke informatie die aan haar wordt verstrekt altijd vertrouwelijk zal worden behandeld. Daartoe slaat Free for One je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. De gegevens die je verstrekt  zullen alleen worden gebruikt voor de doeleinden zoals die in deze privacyverklaring zijn beschreven. Daarbij slaan we zo min mogelijk persoonlijke data op (data reductie).

Door de website te gebruiken en handelingen uit te voeren stem je ermee in dat we data verwerken conform de doelen vermeld onder artikel 1 en de voorwaarden van dit privacybeleid. Maak geen gebruik van de (functies op deze) website als je niet met deze voorwaarden instemt. Kijk hieronder bij artikel 4 en de contactgegevens als je een wijziging of verzoek tot verwijdering wilt doorgeven.

Artikel 1 Doeleinden
Op de website kan je op vijf manieren je persoonlijke gegevens aan Free for One verstrekken.

I Vraag
Indien je je (persoons)gegevens invult omdat je een vraag hebt over Free for One en de door haar aangeboden diensten, zullen deze (persoons)gegevens alleen worden vastgelegd om je vraag te kunnen beantwoorden. We willen daarbij de volgende gegevens van je weten:
- e-mailadres: zodat we je per e-mail kunnen beantwoorden
- voornaam en achternaam: zodat we je persoonlijk kunnen aanspreken in de e-mail
- geslacht: is niet verplicht in te vullen maar gebruiken we ook ook voor de persoonlijke adressering
- telefoonnummer: is niet verplicht in te vullen. Als u beter telefonisch bereikbaar bent om uw vraag toe te lichten kunt u deze invullen
- je vraag of opmerking

Als je contact opneemt per telefoon worden deze gegevens inclusief je vraag genoteerd, verwerkt en afgehandeld. Er vindt geen opname van het gesprek plaats, tenzij u na sluitingstijd een voice mail zou inspreken.

II Nieuwsbrief
Indien je je gegevens opgeeft omdat je één of meerdere nieuwsbrieven van Free for One wenst te ontvangen, zal je e-mailadres alleen worden gebruikt om je een nieuwsbrief te kunnen zenden. Je geslacht, voor- en achternaam worden gebruikt voor de aanhef van de nieuwsbrief. Geboortedatum, postcode, huisnummer, gezinssamenstelling en opleidingsniveau worden incidenteel gebruikt om aanbiedingen in nieuwsbrieven af te kunnen stemmen op je persoonlijke situatie. Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Free for One via een e-mailprogramma van Effect ICT Solutions.

Free for One geeft verschillende nieuwsbrieven uit. Indien je je opgeeft voor de Free for One nieuwsbrief, zal je twee typen nieuwsbrieven ontvangen, namelijk a) de algemene nieuwsbrief van Free for One en b) de actienieuwsbrief die op naam van Free for One wordt verzonden voor een van haar opdrachtgevers. Je kunt je ook afzonderlijk inschrijven voor de My Insights nieuwsbrief waarbij je op de hoogte wordt gebracht van onderzoeken waarbij je leuke prijzen kan winnen. Daarnaast kan je je ook opgeven voor de zakelijke nieuwsbrief van Free for One. U kunt zich op elk moment van deze nieuwsbrieven uitschrijven via de website of een desbetreffende link in een nieuwsbrief. 

III Sollicitatie
Indien je aan Free for One je (persoons)gegevens verstrekt omdat je geïnteresseerd bent in een vacature bij Free for One, zullen deze (persoons)gegevens alleen worden gebruikt om je sollicitatie in behandeling te nemen en om eventueel contact met je op te kunnen nemen. Deze (persoons)gegevens worden een half jaar na afronding van de selectieprocedure uit ons systeem verwijderd, tenzij je aangeeft deze (persoons)gegevens te willen laten behouden. 

IV Enquête
Indien je aan Free for One je (persoons)gegevens en antwoorden verstrekt omdat je deelneemt aan een enquête, zullen deze (persoons)gegevens en antwoorden alleen worden gebruikt om de enquête te kunnen analyseren en om contact met je op te kunnen nemen bij uitkering van een beloning.

V Websitebezoek
Om het gebruik van onze websites en diensten te evalueren en jouw browsegedrag te bekijken analyseren wij ons websitebezoek. Hiermee kunnen we analyses en marktonderzoek verrichten. Meer hierover staat vermeld bij Artikel 4 Cookies en Webstatistieken.

VI Zakelijke bezoekers: Case aanvragen
Wil je meer informatie over onze acties? Dan kun je wat achtergrondinformatie opvragen door je naam, organisatie en e-mailadres door te sturen. Wij kunnen dan de gewenste informatie toe sturen en desgewenst meer over onze organisatie vertellen.

Artikel 2 Deelname aan een actie
Free for One organiseert actie voor en in samenwerking met haar opdrachtgevers. Om aan deze acties deel te kunnen nemen, dien je bij deelname wat (persoons)gegevens te verstrekken. Voor sommige acties is dat op een fysieke Card, bij andere acties dienen gegevens online ingevuld te worden en worden deze geplaatst op een online Card. Bij weer andere acties kan het zijn dat alleen digitaal de gegevens doorgegeven hoeven te worden. Het mechanisme kan van actie tot actie verschillen. Dit staat per actie duidelijk vermeld op de bijbehorende actiesite (indien van toepassing) en/ of in de actiecommunicatie. De gegevens die doorgegeven dienen te worden staan eveneens per actie duidelijk aangegeven. Het doel van het verzamelen van deze gegevens is:

- om de spelregels van de actie te kunnen handhaven (zoals 1 deelnemer mag maar 1 keer deelnemen per deelnemende locatie of 1 aanvraag per huishouden of is de deelnemer wel boven de 18 jaar);
- om de korting/ het voordeel aan de deelnemer van de actie te kunnen verstrekken, waarbij gecontroleerd kan worden (op basis van reserveringen en aanvragen);
- om de actie te kunnen evalueren. 
- indien een deelnemer zelf aangeeft dat hij zijn e-mail wil doorgeven om in de toekomst op de hoogte te blijven van acties van Free for One of de desbetreffende opdrachtgever door middel van een expliciete opt in handeling, worden voor- en achternaam en geslacht gebruikt voor de aanhef en e-mailadres om per nieuwsbrief te kunnen communiceren. Zoals in Artikel 1 is aangemerkt, kan men zich op elk moment hiervan afmelden.

Een half jaar na afronding van een actie zullen alle persoonsgegevens verzameld voor deze actie worden geanonimiseerd danwel verwijderd.

Artikel 3 Derden Vertrekking
Free for One kan verstrekte (persoons)gegevens delen met derden die onze reclameactiviteiten en de ontwikkeling van de website direct ondersteunen. Deze derden krijgen geen bevoegdheid om op een andere wijze gebruik te maken van deze (persoons)gegevens Free for One zal de (persoons)gegevens die aan haar worden verstrekt niet aan derden verstrekken voor commerciële doeleinden. Wij kunnen ertoe gehouden worden op grond van een wettelijke bepaling, dagvaarding of een gerechtelijk bevel (persoons)gegevens bekend te maken.

Artikel 4 Cookies en Webstatistieken

Voor Free for One is bepaalde algemene informatie over haar websitebezoekers interessant. Bijvoorbeeld welke pagina het meest wordt bezocht door de bezoekers van de website, wanneer haar website wordt bezocht en/of bezoekers terugkeren op haar website.

Deze algemene informatie kan worden gebruikt voor het interne marktonderzoek van Free for One. Free for One kan hierdoor haar website en de door haar aangeboden diensten beter afstemmen op de wensen van de bezoekers.

Cookies
Deze algemene informatie wordt onder meer verzameld door middel van IP­-gegevens en cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden gebruikt om de bezoeker te herkennen en op de computer van de bezoeker worden geschreven. Het is mogelijk je browser zodanig in te stellen dat geen gebruik van cookies kan worden gemaakt. Je dient je echter wel te realiseren dat je dan wellicht niet langer gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van de website. Je kunt je browser zo instellen dat je op de hoogte wordt gesteld wanneer je cookies ontvangt of dat cookies worden geweigerd. Klik hier om te zien hoe je dit kunt doen en hoe je oude cookies kunt verwijderen. Daarnaast gebruiken we aanverwante technieken aan cookies zoals JavaScript. Deze standaardinternettechnieken zorgen ervoor dat er informatie kan worden verzameld om deze in cookies te kunnen vastleggen. 

Typen cookies
-
Functionele cookies: deze zorgen voor een goede werking van de website. Hiervoor hoeven we geen toestemming te vragen aan jou: deze zijn noodzakelijk voor het gebruik van deze website.
- Analytische cookies: deze gebruiken wij om bezoekersstatistieken te meten. Hiemee kunnen we de website optimaliseren qua snelheid, usability en meest interessante onderwerpen. Denk daarnaast ook aan verblijfstijd op de website, welke browser je gebruikt zodat we weten waarvoor we moeten optimaliseren en welke onderdelen van de website je gebruikt. Ook voor analytische cookies hoeven wij geen toestemming te verkrijgen om deze te plaatsen. 
- Social media cookies: De Like buttons van Facebook, Google + buttons en Tweet buttons van Twitter plaatsen cookies om deze te kunnen gebruiken. Als je hierop klikt kan door hen gezien worden dat jouw IP adres een actie van Free for One wil delen. Indien je cookies niet accepteert, zul je deze social media buttons niet kunnen gebruiken. Voor de verklaringen van het gebruik van deze informatie verwijzen wij naar de verklaringen op de websites van deze social media. Deze verklaringen kunnen van tijd tot tijd veranderen.

Webstatistieken

Om het recht van privacy van de bezoekers van de website te beschermen, zal alle informatie die op deze manier wordt verzameld, algemeen en anoniem zijn. Het is niet mogelijk om aan de hand van deze informatie een bezoeker te identificeren.

Op deze site worden cookies van Google Analytics gebruikt om de bezoekersstatistieken van de site vast te stellen. Deze statistieken worden alleen gebruikt om inzicht te verkrijgen in het websitebezoek en om de website voor de bezoekers te optimaliseren. De statistieken zijn niet terug te voeren op individuele personen. We hebben hiertoe onder andere anonimisering van je IP-gegevens toegepast door het laastste deel van je IP-adres (octet) te maskeren. Daarnaast hebben we een bewerkersovereenkomst gesloten en hebben we gegevens delen met Google uitgezet. Wil je niet dat je webbezoekstatistieken door Google Analytics worden verzameld, dan kun je dit onder andere aangeven door naar deze pagina te gaan: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Social media
Als je social media gebruikt zoals Facebook, Twitter of Google+ dan kun je met je social media-account op sommige plekken op onze website inloggen. Geef je aan dat je een actie leuk vindt, dan verschijnt dit in je social media overzicht. Free for One heeft uiteraard geen toegang tot je social media-account, maar acties die je leuk vindt, kun je wel met je vrienden delen want daar staat Free for One voor: samen genieten. 

Artikel 4 Vragen of verzoeken aan contacpersoon klanten
Je kunt op ieder moment Free for One verzoeken om je persoonsgegevens in te zien, uit haar database te laten verwijderen of deze gegevens te wijzigen door het sturen van een e-mail naar info@freeforone.nl. Tevens kun je het vragenformulier invullen op de website. Free for One zal zo spoedig mogelijk aan dit verzoek voldoen. Ook voor andere vragen of opmerkingen aangaande het privacybeleid van Free for One kun je een e-mail sturen naar het bovengenoemde e-mailadres of via het contactformulier.

Artikel 5 Diversen
De verwerking van de persoonsgegevens vindt plaats conform de Wet bescherming persoonsgegevens (P-0015554). Deze zal per 25 mei 2018 overgaan in de Algemene Veroordening Gegevensbescherming.

Free for One kan in de toekomst besluiten haar privacyverklaring te wijzigen indien zij andere persoonsgegevens wenst te verwerken of, indien zij de doeleinden van de verwerking van deze gegevens wenst te wijzigen en/of deze gegevens aan partijen zal verstrekken die niet genoemd zijn in deze privacyverklaring. Deze wijzigingen zullen direct worden opgenomen in de privacyverklaring. Free for One adviseert daarom deze privacyverklaring regelmatig te bekijken.

Op deze privacyverklaring is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Utrecht.

Verantwoordelijke voor de gegevensverwerking
Free for One Nederland B.V.
Postbus 230
3870 CE Hoevelaken
info@freeforone.nl
telefoon: + 31 (0)33-2542120
fax: 084-8762993